Locatie
Het plaatsje Nans les Pins ligt ca. 40 km. vanaf Aix-en Provence en ca. 50 km. van Marseille. De badplaatsen Fréjus en Saint Raphael liggen zo’n 70 to 80 km. verder aan de A8.
Het vliegveld van Marseille ligt op ca. 1 uur rijden en het vliegveld van Nice op ca. 1 uur en een kwartier. Plaatsen als Ste. Maxime, Saint Tropez en Toulon zijn binnen 1 tot 1 1/2 uur bereikbaar.
Het beste kunt u rijden via Antwerpen, Brussel, Luxemburg, Metz, Nancy, Dyon en Lyon, ofwel de “route du Soleil”. In de buurt van Orange is er een splitsing; de A9, richting Barcelona, en de A7 richting Marseille en Nice. Via de A7 komt er na Salon-de-Provence een afslag A8 Aix-en-Provence en Nice. De A8 gaat via Aixe-en-Provence richting Nice en u neemt de afslag St. Maximin la-Sainte Baume. U rijdt rechtdoor naar de N560, richting St. Zacharie. Na ca. 10 km op de T-splitsing naar rechts en direct naar links richting Nans-les-Pins. U rijdt dan langs de golfbaan en ca. 200 meter na de haarspeldbocht heeft u links de weg naar Le Jardin du Golf.
De afstand via deze weg bedraagt vanuit de Randstad ca. 1280 km. en de kosten van de tolwegen in Frankrijk bedragen ca. 58,– euro enkele reis.
Maak voor het plannen van uw reis gebruik van de links in dit scherm getoonde link naar de “Verkeersverwachting Frankrijk “.


Grotere kaart weergeven